2019.11.03, Dombóvár, NEMZETI JUNIOR BAJNOKSÁG 2019-2020 ALAPSZAKASZ NYUGAT,6.forduló

Dombóvári Kosársuli KE – Soproni Sportiskola KA/A 58-62 (11-19 ,11-13 ,19-6 ,17-24 )
Dombóvár: Vértes Zs. 6/3, Szőke B. 10/9, Heisz A.6/3, Nagy B. 7, Orbán Z. 14 Cs.: Halmai D. 15/6, Slavati B. -, Vida M.-

Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, hogy végre megérezzük a győzelem ízét a kiemelt bajnokságba.
Rossz ritmusba kezdtük meg az első negyedet a találkozón 5 perc alatt egyetlen pontot sikerült dobnunk, igaz csak 5 pontot kaptuk ez idő alatt. Támadásainkba sorra hiba csúszott és a védekezésünk sem volt elég hatékony. Negyed végére 8 pontos hátrányt szedtünk össze. A második negyedbe még mindig látszott a játékunkon, hogy nem vettük fel a ritmusunkat valamint a védekezésünk is hagyott kívánni valót maga után. Éreztem a csapaton, hogy át fog szakadni egy gát és minden rendben lesz a második félidőre.
Nagyszünetbe rendeztük a sorokat a fiúkkal és -10 pontos hátrányból megkezdtük a felzárkózást. Jó védekezésünknek köszönhetően, tudtunk gyors és pontos támadásokat vezetni, ebben az időszakba a kinti dobásaink is jól sültek el, így a 30. percre már 3 pontos vezetésnél nálunk volt a lélektani előny a 4. negyedre fordulva. A utolsó negyedbe felváltva estek a kosarak, elég kiélezett végjátékra lehetett számítani. Az vége előtti 1-2 percbe 4 pontos hátrányba volt 3 támadásunk, amit elhibáztunk sajnos, így újra egy fájó vereséget szenvedtünk egy nagyon jó soproni csapattól.
Úgy érzem minden mérkőzés számunkra egy óriási élmény és tanulás, hisz ebbe a mezőnybe már nincs könnyű ellenfél.
Gratulálok a Sopronnak és csapatomnak is, hogy ilyen kiélezett jó mérkőzést tudtunk játszani.

Megyünk tovább
Hajrá Dombóvár