U18 Dombóvári Kosásuli KE – Kaposvári SI

Fiú Junior Bajnokság Alsóházi Rájátszás Nyugat 2019/20, 2. forduló

2020.02.14, Dombóvár
Dombóvári Kosársuli KE- Kaposvári SI 52-89 (16-23,12-27,12-21,12-18)
Dombóvár: Vértes Zs.24/12, Slavati B.2, Heisz A.7, Nagy B.12,Orbán Z.4 Cs.:Vida M.-, Kovács K.2, Tar D.1, Hajós A.

A 2.fordulóba hazai pályán fogadtuk a jó erőkből álló kaposvári csapatot, akikkel a felkészülésünk során több edzőmérkőzést is játszottunk.
Tudtuk , hogy mire számíthatunk és ennek megfelelően is készültünk a találkozóra. Jól is indult a találkozó felváltva estek a kosarak mind két oldalon, majd jöttek újra a hibák védekezésbe, nem voltunk elég agresszívak.
Könnyű kosarakat kaptunk, ki nem kényszerített eladott labdákból.
Hibát hibára halmoztunk, támadásba és védekezésbe is, amit a vendégek könyörtelenül ki is használtak, de még így is látótávolságon belül tudtunk maradni 10 pont körül.
3 perccel a 2.negyed vége előtt , gyermeteg hibákat csináltunk, folyamatosan a ellenfél kezébe dobáltuk a labdát így sikerült 22 pontos hátrányba kerülni, itt érzésem szerint el is dőlt a találkozó sorsa.
Jól jött a félidei szünet, ahol megbeszéltük a hibákat a fiúkkal.
Védekezést váltottuk, de bent maradtuk az öltözőbe és nem változott a játék képe sajnos. Futottunk az eredmény után úgyhogy még nőt is a különbség .
A negyedik negyed már csak a pontos végeredményről döntött, így elszenvedtük a 2. vereségünket is ebbe a csoportba.
Sajnos még jobban nehezíti a dolgunkat és a felkészülésünket, hogy Slavati Bence a találkozón boka sérülést szenvedett valamint Vida Máté válla is megsérült, így rájuk a következő 3-4 hétbe nem számíthatok, ezzel még kisebb lesz a rotációm a csapatba.
Jobbulást kívánunk a csapat névében is és várjuk vissza őket.
Dolgozunk tovább, hisz a céljaink nem változtak „B” döntőre készülünk, ott kell kimagaslót nyújtanunk.
Szeretnék gratulálni a kaposvári csapatnak a győzelemhez, valamint külön Takács Arnoldnak, jó volt látni, hogy másik csapatba is kimagasló teljesítményt nyújt, sok sikert!!!
Következő mérkőzésünk 2020.02.19-én lesz hazai pályán fogadjuk a Kiss Lenke csapatát 16:30-kor