2020.02.26, Kaposvár 5.forduló

Kaposvári SI – Dombóvári Kosársuli KE 97-58 (31-19,23-12,19-14,24-13)
Dombóvár: Vértes Zs.29/9, Kovács K.-, Heisz A. 11/3, Nagy B.10/3, Orbán Z.5 Cs.: Slavati B.3/3, Tar D.-, Hajós A.-

Hétköznapi mérkőzésünkön a szomszéd városba Kaposvárra látogattuk.
Egy héten belül a 3. mérkőzésünkre, ahogy minden szomszédvári rangadón akármi megtörténhet.
Titkon reméltem,hogy meg tudjuk lepi ellenfelünket ,aki nagyon jól felkészült a játékainkból. Mi is próbáltunk újítani a védekezéseken és a támadásba is próbáltunk új dolgokat.
Sajnos mi sokat nem tudtunk készülni erre a találkozóra, a sérülések, iskolai elfoglaltságok miatt.
Fásultan nagyon rossz ritmusba kezdtük a találkozót, védekezünk nagyon puha és gyenge volt, rendre megtalálta ellenfelük a rést, hogy könnyű kosarakat szerezzen, visszarendezkedésük katasztrófa volt (amire külön felhívtam a figyelmet).
Előjöttek újra a gyermeteg hibák, amiket az utóbbi időbe hála isten kitudtunk javítani, de ezen a találkozón nem.
20 perc után már sajnos a találkozó is eldőlt hisz 24 pontos hátrányunk volt.
Félidei megbeszélésünk után próbáltunk felállni ebből a hátrányból, de Takács Arnold nagyon jó vezényelte a kaposvári csapatot irányító poszton (ahol nekünk hiányunk van) így nem csökkent a hátrányunk, hanem nőt. Az utolsó 10 percre mindent felrakva egy lapra, próbáltunk külső dobássokkal korrigálni az eredményt, de már akkor volt a különbség , hogy nem segített rajtunk ez sem.
Ezen az estén semmi de semmi nem úgy sikerült ahogy terveztük, 10 perc jó játék kevés volt a jó erőkből álló kaposvári csapat ellen.
Nagyarányú vereségünk ellenére is próbálunk pozitívak maradni, hisz még nincs vége a szezonnak. Szeretném megköszönni az ellátogató szülőknek, hogy mellettünk állnak és bíztatják a csapatot.
Gratulálok a Kaposvárnak a győzelemhez és sok sikert kívánok nekik Pesten.
Következő egyben ebbe a csoportba az utolsó mérkőzésünket 2020.03.05-én csütörtökön vívjuk hazai pályán 16:30-kor a Sopron csapata ellen.