2020.02.19, Dombóvár
Fiú Junior Bajnokság Alsóházi Rájátszás Nyugat 2019/20 , 3. forduló

Dombóvári Kosársuli KE- Kiss Lenke KS/A 57-85
(15-25,10-18,20-20,12-22)
Dombóvári: Vértes Zs.26/15,Kovács K.-,Heisz A.16/12,Nagy B.4,Orbán Z.3 Cs.: Tar D.5/3, Hajós A. 3/3

A 3. forduló következett a junior bajnokságba, ahol több sérüléssel bajlódó játékosom nem tudta vállalni a játékot, így elég nyögvenyelősre sikerült a felkészülésünk is erre a mérkőzésre.
Sajnos ez rá is nyomta a bélyegét az egész mérkőzésre, becsületükre szólva a srácoknak végig küzdöttek és megtettek mindent a győzelemért, amit köszönök nekik.
Nagyon rossz ritmusba kezdtük a mérkőzés, mintha meg lettünk volna illetődve védekezésükbe nagyon sok hiba csúszott és támadásba sem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztük.
Félidőre már 18 pontos hátrányba kerültünk, ami nem túl kecsegtető eredmény a folytatásra nézve.
A szünetbe megpróbáltam felrázni a fiúkat, ami nagyjából sikerült is hisz a 3. negyedbe már egy teljesen más felfogásba kosárlabdáztunk, ültek a külső dobásaink és a védekezésbe is javultunk.
Nagy erőfeszítések árán ezt a negyedet egálra hoztuk, de a különbség nem csökkent sajnos. A 4. negyed közepéig bírtuk erővel, itt ellenfelünk teljesen felőrölt minket és elfogytunk fejbe is és erőbe is.
Úgy érzem 15 percet tudtunk úgy játszani, ahogy szerettünk volna, de ez a mérkőzés is nagyon jó felkészüléssel szolgált a céljaink eléréséhez.
Köszönjük a kilátogató szurkolók támogatását, sokat jelet ez a csapatnak!