Nemzeti Fiú Junior “B”döntő Budapest,Camugo Sportlab 2021.05.27

Dombòvári Kosársuli KE-Budapest Honvéd/A 74-77 (21-19,19-23,16-16,18-19)
Dombòvár: Reizinger M.25/12,Òliás G.2, Szőke B.27/9,Nagy B.7/3,Roòsz R.8 Cs.:Kalocsa L.2,Katatics K.3/3,Fehérvári Cs.- Kuti D.-,Barabás Á.-

Először is NAGYON BÜSZEK vagyok a csapatomra, egy ilyen erős mezőnybe itt vagyunk a döntőn,ahol 3. helyért fogunk játszani.💙 Aprò dolgok döntöttek újbòl,ahogy kedden is csak most sajnos nem felénk billent a szerencse faktor. Végig kiélezett,fizikai harc ment a mérkőzésen.Egyszer mi vezettünk 5-6 ponttal majd a Honvéd 5-6 ponttal,sajnos a végjátékba nem nálunk volt az előny.Másfél percel a vége előtt 3 támadásunk még volt fordítani ,de ezeket a lehetőségeket elhibáztuk.
Messze àll tőlem másba keresni a vereség okát,de egy kérés megfogalmazòdik az emberbe,hogy egy magas szintű “B”döntőn,ahol a gyerekek 10-11 havi munkája benne van,miért nincs 3 játékvezető 🤔
Sordöntő 4.negyedbe 3 meg nem fúj sportszerűtlen hibát nehezen visel el egy csapat! Ezek aprò dolgok ,de mentálisan letör egy csapatot.
Na de dolgozunk a fiúkkal szépen tovább,megpròbálunk mindet megtenni ,hogy szombaton az év utolsò mérkőzésén szép eredménnyel zárjuk ezt a nagyon nehèz szezont!
Nagyon szépen köszönjük az otthon szurkolò embereknek ezt a sok energiát és támogatást💙
Sok sikert kívánok a Honvédnak!
Hajrá Dombòvár
Sziszi
Tamsi