Fiú Junior Bajnokság Alsóházi Rájátszás 2019/20

2020.01.29,Sopron
Soproni SI/A-Dombóvári Kosársuli KE 111-37 ( 33-15,19-10,32-4,27-8)
Dombóvár: Vértes Zs.5/3, Slavati B.7/3,Heisz A.6,Nagy B.8,Orbán Z.9 Cs.:Vida M.-,Kovács K.2,Hajós A.-,Tar D.-

Folytatódott a Junior csapat bajnoksága, aki idén úgy érzem a vártnál nagyobb meglepetéseket okoz.
Előszöri is a kiemelt bajnokság 8.helyén végezve a Keleti csoport regionális bajnokság első helyezettjével találkoztunk (Nagykőrösi Sólymok) ,ahol egy oda visszavágós mérkőzéssel bejutottunk az ország legjobb 16 csapata közé ami már biztos Junior „B”döntőt jelent, amire még nem volt példa.
A keresztjátékot követően újabb 6 mérkőzés vár ránk ,ahol a Sopron,Kaposvár,Kiss Lenke csapataival fogunk megmérkőzni hazai pályán és idegenbe egyaránt. Innen még be lehet jutni az ország legjobb 8 csapata közé, de reális célokat tűztünk ki a csapattal , így nekünk ez a 6 mérkőzés nagyon jól felkészülés lesz a „B” döntőre.
Sopronba kezdtük meg a menetelést, akikkel már a kiemelt bajokságba 2-szer találkoztunk. Nagyon jól tudtuk mit játszik ellenfelünk és erre is készültünk , de sajnos minden téren csődöt nyújtott csapatom.
Katasztrófális védekezés mellé párosult egy nagyon gyenge dobóforma is.
Hozzáállásba is lesz mit még fejlődnünk, hisz ilyen meccseken nem 3 percig kell koncentrálni ,hanem 40 percig.
Nagyon jó partnerei voltunk a hazai csapat nagyarányú győzelmének, amit természetesen meg is érdemelt. Már az első negyedben eldőlt a találkozó, sajnos.
Mennünk kell tovább, hisz messze még a szezon vége, így ebből a mérkőzésből is tanultunk, sok sok munkát kell elvégezzünk ,hogy a céljainkat elérjük.
Gratulálok a Sopronnak.
Következő mérkőzésünk hazai pályán lesz a volt dombóvári kosársuli játékosával, Takács Arnolddal felálló Kaposvár ellen 2020.02.14-én pénteken 19:00-kor, ahová várunk mindenkit sok szeretettel.