2019.11.06, Zalaegerszeg NEMZETI JUNIOR BAJNOKSÁG 2019-2020 ALAPSZAKASZ NYUGAT, 7. forduló

Zalakerámia ZTE KK- Dombóvári Kosársuli KE 95-56 (23-6 ,26-12 ,23-17 ,23-21 )
Dombóvár: Vértes Zs. 15, Slavati B. 5, Heisz A. 14/6, Nagy B.11 , Orbán Z. 4 Cs.: Vida M. 2, Kovács K. 5, Tar D.-, Hajós A.-

Hétközi fordulóval folytattuk a menetelést, így Zalaegerszegre utaztunk szerdán.
Külön öröm volt számomra, hogy Kiss Attila ZTE edző egykori dombóvári játékos ellen ülhettem le a kispadra. Hisz akkoriba ő csábított el a kosárlabda felé, amit NAGYON köszönök !!!
Foghíjas kerettel érkeztünk a jó erökből álló ellenfelünkhöz . Megpróbáltunk becsülettel felkészülni erre a mérkőzésre is, de nagyon kevés idő volt a két mérkőzés között.
Fásultan , álmosan kezdtük a mérkőzést , visszarendeződésünk botrányosra sikerül , támadásaikba folyamatosan rossz döntéseket hoztunk . Semmi akaratot nem láttam a játékosaimon , ami ebbe a sportba óriási hiba.
Félidőre ennek meg is lett az eredménye 31 pontos hátrányba mentünk a szünetre. A 3. negyedre végre valami megváltozott, védekezést váltottunk, ami nagyjából jól is működött, ezzel együtt a támadásaikat is pontosan sikerült befejezni. Nagy erőket mozgósítottunk, hogy tudjuk játszani az első félidőhöz képest egy teljesen más másodikat.
Úgy érezem az első 20 perc alatt, amit oda ajándékozunk a hazai csapatnak el is dőlt a mérkőzés sorsa.
Lassan már kezdem úgy érezni a csapaton, hogy 20 percre vagyunk alkalmasak kosárlabdázni, megpróbáljuk ezeket a perceket feltornázni, talán akkor lesz esélyünk mérkőzést nyerni.
Valamint az eladott labdáinkat is le kell csökkenten, mert az átlagunk lassan már 20 körül jár, ami nagyon sok.
Gratulálok a Zalaegerszeg csapatának.