U18-Zsíros Akadémia Kőbánya/A-Dombóvári KS KE
2020.10.09 Budapest

NEMZETI FIÚ JUNIOR KIEMELT BAJNOKSÁG 2020-2021 ALAPSZAKASZ NYUGAT „B” csoport

2.forduló
Zsíros Akadémia Kőbánya/A-Dombóvári Kosársuli KE 74-57 (19-14,19-9,20-18,16-16)
Dombóvár: Halmai D.25/9, Reizinger M.15/9, Szőke B.6/3, Roósz R.4, Katatics K.4 Cs.: Kalocsa L-, Lép A.-, Monostori Á.-, Fehérvári Cs.3/3, Barabás Á.-,Óliás G.-,Berta B.-

Második fordulóba Pestre látogattunk. Két fontos játékosunk Nagy Balázs és Kuti Dominik sajnos nem voltak hadra foghatóak sérülés és egyéb elfoglaltság miatt, így elég szűkös volt a rotációnk. Idegenbe mindig sokkal nehezebb pályára lépi és nyerni, főleg nézők, szurkolók nélkül, akik sajnos nem utazhattak el velünk, hisz zártkörű volt a találkozó.
Egy nagyon kellemetlen ellenféllel álltunk szembe, akik fizikálisan elég masszív csapatnak tűnnek, így is kezdtük a találkozót, megilletődve, puhán a megbeszéltektől eltérve.
Pontatlan és érthetetlen hibákat vétettünk védekezésbe és támadásba egyaránt, sajnos ehhez párosult egy nagyon rossz dobóforma is, ami az utóbbi időbe nem volt jellemző ránk.
Teszem hozzá mi még mindig 1-2 évvel fiatalabbak vagyunk ebbe a korosztályba, mint a többi csapat, így minden mérkőzésből tanulnunk kell és egyre több rutint szerezni. Ellenfelünk jól kihasználta a fizikai előnyét és rutinját.
A második játékrészbe is sok hiba csúszott a gépezetbe, de a fiúk egyelten percre sem adták fel a találkozót, küzdöttek, de sajnos ma ez kevésnek bizonyult. Egy egál második félidei játék nem elég a győzelemre.
Összességébe szólva egy ilyen rossz játékkal is úgy gondolom helyt álltunk, de ennél sokkal több kell a sikerhez.
Köszönjük a szurkolóknak, akik itthonról szorítottak értünk és kicsit most csalódtak, de ígérem sok sok boldogságot fogunk még okozni ebbe a szezonba nekik 😊

Következő mérkőzésünk hazai pályán 2020.10.17-én szombaton 17:00-kor lesz a Vasas Akadémia ellen, ahová NAGYON sok szeretettel várunk mindenkit 😊

Hajrá Dombóvár