U9 I. forduló, Pécs, 2018.01.28.

2018.01.28-án vasárnap rendezték a Baranya megyei U9-es bajnokság első fordulóját Pécsen, melyen egyesületünk csapata is részt vett. A bajnokságot a “B” csoportban keztük, ahol a Kozármisleny SE, és a Kasi Villámok csapatai ellen léptünk pályára. A mérkőzések eredményeit teljesen figyelmen kívül hagyva, felszabadultan léptünk pályára minden egyes negyedben. Volt aki teljesen megilletődve, volt aki mindent beleadva mutatta meg az edzéseken szerzett tudását. Több zavaró tényező is volt a gyerekek számára, az első, hogy “igazi” játékvezető fújta a meccseket, a másik az volt, hogy nem voltak egyértelműek a pálya oldal, és alapvonalai, ugyanis keresztbe játszottunk 4-4 ellen. A kezdeti ijedtség után mindenki kezdte felvenni a mérkőzés ritmusát, és felszabadultan játszott a Dombóvári Ördögök csapata. A bajnokság célja számunkra továbbra is a játék megszerettetése, és a tapasztalapszerzés, melyre ez a bajnoki forduló tökéletes volt! Valamennyi gyerek fülig érő szájjal játszott, boldogan és jókedvűen utaztak a buszban, rossz kedvnek nyoma sem volt. Izgatottan várjuk a következő fordulókat!

 

Dombóvári KS KE Ördögök – Kozármisleny SE (22 – 29)
Márfi Réka (-), Somogyvári Zoltán (-), Kalocsa Roland (4), Herke Máté (1), Lakatos Ábel (1), Lehőcz Zétény (4), Horváth László (-), Barna Zalán (8), Bőr-Nagy Áron (-), Katona Péter (-), Márfi Ákos (3), Horváth Gergő (1)

KASI Villámok – Dombóvári KS KE Ördögök (86 – 18)
Márfi Réka (1), Somogyvári Zoltán (-), Kalocsa Roland (1), Herke Máté (3), Lakatos Ábel (-), Lehőcz Zétény (2), Horváth László (3), Barna Zalán (3), Bőr-Nagy Áron (-), Katona Péter (1), Márfi Ákos (3), Horváth Gergő (1)