Az előző évek hagyományaihoz híven a Dombóvári Kosársuli idén is közös játékra hívja legfiatalabb kosaras-palántáit. A lelkes és szakmailag képzett óvónőknek köszönhetően 5 óvodában (Református, Amália, Szivárvány, Erzsébet, Csillagvirág) közel 90 gyerek ismerkedik jelenleg a kosárlabdával.
Ezek a rendezvények az eddigi években is rendkívül nagy népszerűségnek örvendtek, de a december 7.-én megrendezésre kerülő Városi Kosárlabda Jamboree most még különlegesebbnek ígérkezik.
Szeretnénk MINDENKIT meghívni erre a rendhagyó eseményre; szülőket, testvéreket, nagyszülőket, barátokat, kosárlabda szurkolókat! A legkisebbeknek játékos feladatokat kell megoldaniuk különböző pályákon; ezzel párhuzamosan a szülők, hozzátartozók, vendégek is kipróbálhatják, hogyan tudnak kosárra dobni. Akinek sikerül beletalálni, még Dombóvári Kosársulis ajándékkal is készülünk!
Természetesen a kis ovis kosarasokat sem engedjük el üres kézzel, nekik is készülünk meglepetéssel! Minden résztvevőt megvendégelünk egy kis pogácsával, süteménnyel, üdítővel!

VÁLTÓCIPŐVEL MINDENKI KÉSZÜLJÖN! UTCAI CIPŐBEN TILOS A PÁLYÁRA LÉPNI!

MINDENKIT szeretettel várunk!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!